Acord de renovació amb Rafinha fins al 30 de juny del 2020

Acord de renovació amb Rafinha fins al 30 de juny del 2020

El FC Barcelona ha anunciat l’acord amb el migcampista brasiler, que seguirà com a blaugrana, com a mínim, cinc anys més

El FC Barcelona ha comunicat aquest dilluns que ha arribat a un acord amb Rafael Alcántara, ‘Rafinha’, per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny de l’any 2020.

La nova clàusula de rescissió serà de 75 milions d’euros, i el nou contracte se signarà properament.

Una lesió inoportuna

Rafinha es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona fins a arribar al Barça B. Al Miniestadi es va acabar de formar com a futbolista, i abans de fer el salt definitiu al primer equip va anar cedit una temporada al Celta. A Balaídos va brillar sota les ordres de Luis Enrique, i un any després, de la mà del tècnic asturià, Rafinha es va convertir definitivament en jugador de la primera plantilla del Barça.

Ja com a blaugrana, el petit dels Alcántara va anar sumant protagonisme progressivament, i va acabar sent un jugador important en la consecució del segon triplet de la història del FC Barcelona. A l’inici de la present temporada, Rafinha va començar de la millor manera possible, marcant un dels gols del Barça a la final de la Supercopa d’Europa a Tbilissi.

Després de debutar amb la selecció absoluta del Brasil, en el debut del Barça a la Lliga de Campions a l’Olímpic de Roma, Rafinha va caure lesionat. El blaugrana va rebre una entrada de Nainggolan i va patir un trencament del lligament encreuat del genoll dret. Rafinha va ser intervingut i està en ple procés de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut