FC Barcelona – BATE Boríssov (Prèvia): Uns punts clau per ser virtualment a vuitens

FC Barcelona – BATE Boríssov (Prèvia): Uns punts clau per ser virtualment a vuitens

(20.45 h, BeINSports) Els blaugranes podrien deixar encarrilada la presència a la pròxima fase si guanyen un BATE necessitat de punts

La Lliga de Campions torna al Camp Nou aquest dimecres amb la visita del BATE Boríssov en la quarta jornada de la fase de grups. Amb el Barça liderant el grup E amb 7 punts, el duel amb el conjunt bielorús podria significar la classificació virtual per als vuitens de final. Per a això, els blaugranes hauran de sumar els tres punts contra un rival que necessita els punts per poder optar al passi, i a qui ja van superar fa dues setmanes a domicili (0-2).

Amb el precedent ben fresc, Luis Enrique creu que l’equip està en una bona línia de millora i que la situació al grup europeu demostra “la bona trajectòria” del Barça a l’inici de la competició. Amb aquesta situació, el tècnic blaugrana s’ha marcat un primer objectiu clar: la classificació. “I després intentarem fer-ho com a primers de grup”, va afegir en roda de premsa.

Per a aquest duel, el tècnic blaugrana manté les baixes per lesió de Douglas, Rafinha i Leo Messi, però recupera Mascherano, sancionat a la Lliga. Luis Enrique ha donat la llista de 18 convocats amb la novetat de l’argentí, i amb les absències per decisió tècnica de Masip i Mathieu. La llista la completa Gumbau, del filial.

El BATE Boríssov, per la seva banda, arriba al Camp Nou ja com a campió de la seva Lliga i conscient del potencial del Barça. “És el millor club del món, serà interessant jugar davant d’un nivell tant alt”, destacava el tècnic Aleksandr Yermakovich en la prèvia. Tot i així, els bielorussos necessiten sumar, ja que arriben a Barcelona amb 3 punts i com a tercers classificats del grup. L’equip de Boríssov té el dubte de Hleb, un exblaugrana que pot tornar a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut