El vicepresident de Toshiba Medical Systems visita el FC Barcelona

El vicepresident de Toshiba Medical Systems visita el FC Barcelona

Chikao Kamijima va ser rebut per Josep Maria Bartomeu durant el descans del partit davant del Vila-real al Camp Nou

El FC Barcelona va rebre aquest diumenge una delegació formada per membres de Toshiba Medical Systems, encapçalada pel seu vicepresident, Chikao Kamijima. El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu i Chikao Kamijima van poder comentar diferents aspectes relacionats amb ambdues entitats a l’Avantllotja del Camp Nou, just durant el descans del partit davant del Vila-real (3-0).

Una delegació de la companyia nipona es troba aquests dies a Barcelona perquè tant aquest dilluns com demà dimarts se celebra a la Sala Auditori 1899 la reunió preparatòria per al Congrés de la RSNA (Radiological Society of North America), que tindrà lloc a Chicago del 29 de novembre al 5 de desembre. Durant aquest congrés es presentaran les últimes innovacions tecnològiques i aplicacions mèdiques que milloraran la capacitat diagnòstica dels especialistes i ajudaran a millorar la qualitat de vida dels pacients.

Recordem que, des del mes de juliol, i durant els pròxims cinc anys, Toshiba Medical System és patrocinador oficial del FC Barcelona de sistemes mèdics. Fruit d’aquest acord, el Club té accés als departaments de Toshiba Ultrasound i MRI Engineering, els quals subministren els últims avenços en diagnòstic per la imatge, el suport i el consell per als doctors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut