Jornada de victòries en el formatiu

Els més joves del futbol sala blaugrana segueixen la línia ascendent

Un altre cap de setmana on les categories de formació han sumat un ple de triomfs durant els partits jugats durant dissabte i diumenge passat.

L’aleví guanya a Vilassar

Bona i important victòria de l'aleví on la temporada passada es va patir una derrota.

El Barça Lassa realitzava una bona primera part i marxava amb una diferència de 2 gols a 4. Va ser una primera part amb les transicions com a protagonistes. L'equip podia marxar amb una major distància però la falta d'encert no ho permetia.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica d'igualtat. La falta d'encert i l'ambient que es vivia al pavelló va fer créixer als locals durant els últims minuts. Finalment, el més petits de la secció s’emportaven els 3 punts per un ajustat 4-5.

El Cadet en plena forma

El cadet del Barça Lassa s'imposa contundentment i s'acosta una mica més al títol. El Barça Lassa va sortir dominant en joc i ocasions, imposant bon ritme de pilota i creant grans ocasions de gol, però en una bona jugada visitant permetia que el conjunt andorrà s’avancés en el marcador 0-1. Els blaugranes es van sobreposar al marcador i va seguir dominant l'encontre. A l'equador d'aquesta primera meitat, l'estratègia blaugrana va començar a funcionar i aprofitant una banda ofensiva establia l'empat. Un ràpid contraatac barcelonista era el preludi del 2 a 1. A partir d'aquell moment, els blaugranes van semblar decidit a sentenciar l'encontre, ja que 3 gols més seguits posaven un contundent 5 a 1.

A la represa, el guió va seguir sent el mateix. El domini blaugrana es traduïa amb bones ocasions per perforar la porteria visitant. D'aquesta manera, ràpidament van aconseguir el 6 a 1 que encara posava una mica més de terra per mig entre els dos equips. A la meitat d'aquesta segona meitat, una altra jugada d'estratègia, aquest cop de falta, posava el definitiu 7 a 1.Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries i amplia la distància amb els seus perseguidors.

F.C.BARCELONA: Martí Puig, Sergi, Adri, Javi i Martí Vallés–cinc inicial- També van jugar: Arnau, Toni, Dani, Roger, Marc Puigvert, Marc Paterna i Óscar

GOLS: 0-1 (min 4), 1-1 Sergi (min 9), 2-1 Martí Vallés (min 13), 3-1 Marc Puigvert (min 15),  4-1 Marc Puigvert (min 16),  5-1 Dani (min 16), 6-1 Sergi (min 23), 7-1 Sergi (min 32).

Els equips infantil i Juvenil també es van afegir a la jornada perfecta. Un 10 a 0 davant el CE Sant Julià va possibilitar el triomf dels infantils. El Juvenil va obtenir 3 punts amb solvència, superant per 6 a 1 a CFS La Unión de Santa Coloma