Agraïment a les entitats col·laboradores en la Diada del Soci Solidari

Agraïment a les entitats col·laboradores en la Diada del Soci Solidari

El vicepresident primer Jordi Cardoner rep els representants dels col·lectius que participen en la iniciativa solidària de demà en el partit contra el Villanovense

Demà dimecres se celebra la V Diada del Soci Solidari, coincidint amb la disputa del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Villanovense, i el FC Barcelona ha fet avui un acte de reconeixement a la diversitat d’entitats que han col·laborat amb aquesta iniciativa i que treballen cada dia en benefici dels que més ho necessiten.

Els principals organismes implicats en aquesta acció solidària són la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Benestar Social, l’Ajuntament de Barcelona, la Creu Roja i la Fundació del FC Barcelona, que han canalitzat el repartiment d’entrades a 1.500 associacions i col·lectius d’interès social.                          

L’acte, que ha estat presidit pel vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i la Fundació Jordi Cardoner, s’ha celebrat a la Sala Auditori 1899 i ha comptat amb la presència de Ramon Terrassa, director general del Departament de Benestar Social, Enric Morist, coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Jaume Carreter, membre de la Comissió Social del FC Barcelona, Jordi Durà, representant de l’Oficina d’Atenció Especialitzada del Club, els patrons de la Fundació del FC Barcelona, Josep Maldonado, Antonio Tombas, Ramon Garriga i Antoni Guil, que també és el president de la Confederació de Penyes, i membres de més de 180 entitats, en representació de les 1.500 institucions col·laboradores. Entre aquestes entitats destaquen Creu Roja, Fundació Salas, Soci Cec, Voluntaris La Caixa, Associació Catalana Síndrome X Fràgil, Salut i Clown, el Centre Acolliment Gaudí, Associació Alvent, Fundació Atenea, Projecte Actua o diferents penyes del Club, entre d’altres.

La Diada del Soci Solidari és una iniciativa de l’Àrea Social que se celebra per cinquè any consecutiu per afavorir que aquelles persones que pertanyen a col·lectius d’interès social, moltes de les quals no han tingut l’oportunitat de veure un partit al Camp Nou, puguin fer-ho, coincidint amb la primera eliminatòria de la Copa del Rei.

Declaracions del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner:

“Avui parlem d’emocions, de sentiments, i en aquest món tan mercantil com és el del futbol, el FC Barcelona vol ser generador d’il·lusions gràcies a aquesta iniciativa. Podem fer realitat aquest partit solidari gràcies al nostres socis, que són conscients del seu significat, i gràcies a tots vosaltres i a les vostres entitats, dirigides a la gent vulnerable, a una gent que  gràcies a l’esforç de tots aconseguim que pugui veure un partit a l’estadi. Cinc anys ens demostra que la Diada Solidària està consolidada i en aquest temps ja han estat més de 200.000 persones les que s’han beneficiat d’aquesta iniciativa, i esperem poder arribar a moltes més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut