Victòria important davant del tercer classificat

Gran primera meitat culer que va permetre sumar una nova victòria davant del tercer classificat

El FC Barcelona va començar el partit conscienciat de la importància del partit i en els primers minuts va imposar un pressió molt elevada i una gran circulació de pilota que es va traduir en diverses ocasions, però l’encert no va arribar fins al minut set, quan en una bona jugada col·lectiva els barcelonistes van obrir el marcador. Aquest fet va fer que la confiança blaugrana fos en augment i van eixamplar la diferència fins a arribar al 0 a 4 aconseguit al minut 13 de partit.

A la represa, l’escenari del partit va canviar com un mitjó i la intensitat balear va crear dubtes en la construcció de joc barcelonista. Així, als cinc minuts del segon període es van reduir les diferències, però en una bona jugada individual l’equip català va tornar a marcar i podia semblar que deixava el matx sentenciat a l’equador de la segona meitat. Però el Palma va aconseguir el segon gol ràpidament i a sis minuts del final van fer el 3 a 5 que donava emoció al matx. Aquesta emoció va durar fins al final del partit, ja que els blaugranes no van aconseguir el definitiu 3 a 6 fins a l’últim minut de joc.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona afronta la visita, aquest dissabte, del Catgas Santa Coloma, segon classificat, amb la màxima confiança.