FC Barcelona Lassa – Fraikin BM Granollers: Sabies que...?

FC Barcelona Lassa – Fraikin BM Granollers: Sabies que...?

Les deu curiositats que has de saber abans del derbi de dissabte al Palau Blaugrana

Dissabte a les 20.30 h el Barça Lassa i el Fraikin Granollers s’enfrontaran, a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga Bauhaus Asobal, al Palau Blaugrana. Una rivalitat que ve de llarg i que, en el darrer partit de l’any a casa, viurà una nova edició del derbi català.

1.- El Barça Lassa és líder de la Lliga Bauhaus Asobal i el Fraikin BM Granollers ocupa el quart lloc.

2.- Els blaugranes ja són campions d’hivern i el Granollers busca accedir a la Copa Bahaus Asobal, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de desembre a Lleó.

3.- El Barça i el Granollers han jugat 29 partits al Palau Blaugrana en Lliga Asobal. El balanç, 26 triomfs blaugrana, un empat i dos triomfs visitants.

4.- El FC Barcelona i el BM Granollers són els dos únics equips que han jugat les 26 edicions de la Lliga Asobal.

5.- Salva Puig, Álex Márquez, Marc García i Adrià Figueras són els jugadors del BM Granollers que havien vestit la samarreta blaugrana.

6.- Gonzalo Pérez de Vargas, actual porter del FC Barcelona Lassa, va ser jugador del BM Granollers cedit pel club blaugrana.

7.- En la darrera visita del BM Granollers al Palau Blaugrana els homes de Pascual es van imposar per 43 a 28 a la Jornada 14 de la Lliga 2013/14.

8.- El Barça i el Granollers han jugat les tres darreres finals de Supercopa de Catalunya, les dues darreres finals de la Supercopa Asobal i les dues darreres finals de Copa del Rei, totes amb triomf blaugrana.

9.- Llorenç Rueda, entrenador del Barça Lassa B, va ser entrenador del primer equip del BM Granollers.

10.- Des de l’arribada de Xavi Pascual a la banqueta barcelonista, al febrer del 2009, els culers es mantenen invictes davant el BM Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut