Josep Maria Bartomeu lliura les insígnies d’or i brillants del 2015

Josep Maria Bartomeu lliura les insígnies d’or i brillants del 2015

L’expresident Raimon Carrasco, entre els 72 socis distingits pels seus 75 anys de soci

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous l’acte d’entrega de les insígnies d’or i brillants del Club als socis que aquest any compleixen 75 anys de fidelitat al Barça. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, ha lliurat les insígnies als 72 socis que han estat presents a aquest acte, entre els quals ha destacat la presència de Raimon Carrasco, expresident interí del Club des del 18 desembre del 1977 a l’1 de juliol del 1978.

Un altre dels socis a qui s’ha atorgat la insígnia d’or i brillants ha estat José Ildefonso Suñol, fill del president blaugrana Josep Suñol, assassinat a la Guerra Civil.

L’acte, celebrat a l’Auditori 1899 i conduït per la veu de l’Estadi, Manel Vich, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció en què els socis, acompanyats pels seus familiars, han rebut un reconeixement als 75 anys de vida barcelonista.

Els socis guardonats van incorporar-se al Club l’any 1940, un cop acabada la Guerra Civil i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona. Després dels foscos anys del conflicte bèl·lic, l’any 1940 es va produir un increment en el nombre de socis del Club, en una societat en què el futbol tornava a recuperar el seu lloc de privilegi dins la preferència dels ciutadans.

Els socis que han rebut la seva insígnia d’or i brillants van fer-se socis del Barça de molt joves i han mantingut la seva vinculació  barcelonista durant 75 anys. Tota una vida de sentiment i amor al Club, i tot un model per a les generacions de socis que han vingut al seu darrere. 

Paraules de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona:

“El 1940 era un any molt difícil. Un cop acabada la Guerra Civil, el FC Barcelona era controlat i vigilat pel seu tarannà democràtic. Vau ser uns valents per fer-vos socis, i per tirar endavant i donar suport al nostre Club. Arribar als 75 anys de soci no és fàcil i aquesta fidelitat us converteix en memòria del Barça i n’estem molt orgullosos”.

Paraules de Raimon Carrasco, expresident del FC Barcelona:

“Amb aquest acte es reconeix la nostra fidelitat vital pel Barça i això representa per mi una gran satisfacció. De tots aquests anys guardo un record especial del 0-5 contra el Madrid, el 17 de febrer de 1974, perquè els jugadors m’ho van dedicar al ser el dia que complia 50 anys,”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut