Ilias Fifa, campió per equips al Campionat d’Europa de Cros

L’atleta blaugrana es penja la medalla d’or per equips en el Campionat d’Europa de Cros

Èxit rotund al Campionat d’Europa de Cros, en què el blaugrana Ilias Fifa va guanyar la medalla d’or per equips a la prova de cros. Aquest atleta, juntament amb Aelemayehu Bezabeh, Ayad Lamdassem, Adel Mechaal, Juan Antonio Pérez Moreno i Roberto Alaiz, van conquerir per a Espanya la medalla d’or a la prova dels 10.000 metres.

La prova va ser dominada per l’equip espanyol i Fifa, que va viatjar fins a Hyères (França) amb ganes de demostrar que la temporada no havia estat casualitat, va estar sempre als llocs capdavanters. Finalment, va acabar en cinquena posició però va acabar content per poder tornar amb la medalla d’or per equips i un cinquè lloc que demostra que aquesta temporada pot ser molt bona per a ell, que té molta confiança dipositada en els Jocs Olímpics de Rio 2016.