Invictes fora de casa

Els blaugranes sumen tres punts més i són l’únic equip que encara no ha perdut cap partit fora de la seva pista

Una setmana més, els nois d’Andreu Plaza sumen tres punts més que els permeten situar-se a la segona posició a la Segona Divisió de la LNFS. Malgrat que el partit era contra el cuer de la classificació, els blaugranes van fer un partit molt seriós des del començament del matx i només Juan Emilio va poder marcar quan s’havia sobrepassat l’equador de la primera meitat. Amb aquest resultat, tots dos equips van marxar als vestidors.

A la represa, els culers van millorar el seu joc i la defensa va propiciar errades al rival, i això els va donar la possibilitat d’augmentar la diferència. Poc després de començar la segona part, Loinaz va fer el 0-2 en una bona jugada col·lectiva però en la següent jugada, el local Chicho va retallar les diferències. Això només va ser un miratge en el partit, ja que un minut més tard, Oussama va tornar a marcar. I quan els locals van intentar pressionar mica més en defensa, una altra vegada Juan Emilio va fer el quart i definitiu gol, amb què va acabar el matx tot i que els zamorans van treballar fins l’últim moment per retallar les diferències al marcador.