L’emotiu discurs de Koshiro Yamashita en català

L’emotiu discurs de Koshiro Yamashita en català

El nen japonès de 8 anys que dilluns ja va cantar l’himne del FC Barcelona ha tornat a emocionar amb un discurs de benvinguda en català

La visita de la Junta Directiva del Club d’aquest dimecres a l’FCB Escola de Katsushika ha tingut un protagonista clar: Koshiro Yamashita. El nen japonès de només 8 anys, que aquest dilluns ja va sorprendre en l’entrenament del primer equip a Tòquio amb una intervenció cantant l’himne del Barça, aquest dimecres ha tornat a emocionar amb un discurs en català davant la mirada de la Junta Directiva en un terreny de joc guarnit amb banderoles d’imatges de jugadors del FC Barcelona.

El parlament de Koshiro Yamashita ha estat el següent:

“Bona tarda a tothom. Estic molt content de rebre el Barça i és un orgull formar part d’aquest meravellós club. Formem part de la millor escola del món i us agraïm el que ens ensenyeu cada dia. És un autèntic privilegi poder representar el FC Barcelona a tants quilòmetres de Catalunya. En nom de tota l’escola, moltes gràcies. Visca el Barça i visca Catalunya!”

D'altra banda, el vicepresident primer Jordi Cardoner ha valorat molt posivitament la trobada amb l’FCBEscola: “Ha estat impressionant amb els 240 nois, que ja des de ben petits suen la nostra samarreta. Alguns ja canten l’himne, potser sense saber exactament què vol dir, però entenen que no només hi ha futbol, sinó que també hi ha valors i el joc en equip”. I ha afegit: “Tot i estar lluny, estem a la vegada molt a prop del que és la nostra identitat”.

En aquest sentit, Cardoner ha elogiat la filosofia de vida nipona: ““Transmetre els nostres valors a la societat asiàtica i sobretot japonesa és relativament fàcil”. “És una societat seriosa, que té compromís, coneix el treball en equip i amb aquesta humiliat és fàcil d’entendre”, ha expressat el vicepresident primer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut