El procés de ratificació de la llista d'espera d'abonaments a l'Estadi acaba el 7 de gener

El procés de ratificació de la llista d'espera d'abonaments a l'Estadi acaba el 7 de gener

El període de ratificació de la llista d’espera d’abonaments al Camp Nou finalitza el proper 7 de gener del 2016. Els socis que ho desitgin, cal que facin aquesta ratificació personalment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Fins el proper 7 de gener, el Club manté obert el període de de ratificació de la llista d’espera d’abonaments al Camp Nou, que ha de permetre als socis inscrits amb anterioritat al 30 de juny del 2015 confirmar la seva condició de demandants d’un futur abonament, com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments.

D’acord amb aquesta normativa, cal efectuar aquesta ratificació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de dilluns a divendres en horari de 9 a 19 hores (excepte els dies de partit), on només se li requerirà la presentació del DNI.

El període per efectuar aquest tràmit acabarà el 7 de gener del 2016. Si transcorregut aquest termini el soci no ha fet acte de presència, el Club entendrà que no hi ha interès per continuar inscrit i es perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera. En el cas dels menors d’edat, la ratificació la podran efectuar els pares o tutors legals, que hauran de presentar el llibre de família.

Un cop finalitzat el termini de ratificació, el Club procedirà a la renumeració de les sol·licituds incloses dins la llista d’espera. L’ordenació es fa segons antiguitat d'inscripció i en el cas d'haver inscripcions d'un mateix dia, s'assignarà en funció de l'antiguitat del soci.

Cal recordar que per obtenir un abonament al Camp Nou, primer cal fer la inscripció a la llista d’espera de manera presencial a l’OAB pel soci titular, que haurà de presentar el DNI. Els requisits són tenir un mínim de dos anys d’antiguitat com a soci, estar al corrent del pagament de la quota del carnet de soci, i no tenir cap abonament inscrit. En el cas dels menors d’edat, la inscripció l’hauran de fer els pares o els tutors legals, que hauran de presentar el llibre de família.

En els darrers quatre anys s’han assignat 1.730 abonaments als socis que formen part de la llista d’espera (un 24,2% dels 7.138 socis inscrits inicialment quan es va ordenar la llista d’espera). De fet, l’última temporada hi ha hagut un rècord d’abonaments destinats a aquest col·lectiu, en total 1.038, que és una xifra superior a l’acumulat entre els anys 2011/12 i 2013/14.

[[BOTOVERMELL::Consulta la posició a la llista d'espera++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/llista-d-espera-d-abonaments::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut