Els sudcoreans Lee i Jang, i el japonès Take, convidats a la final del Mundial de Clubs

Els sudcoreans Lee i Jang, i el japonès Take, convidats a la final del Mundial de Clubs

Els tres jugadors, exclosos per la FIFA, han estat convidats al Yokohama Stadium pel FC Barcelona i s’han fotografiat amb Jordi Mestre, vicepresident esportiu del Club

Seung Woo Lee, Jang Gyeolhee i Takefusa Kubo han viscut aquest diumenge la final del Mundial de Clubs des del Yokohama Stadium convidats pel FC Barcelona. Els tres joves futbolistes formats a la Masia i exclosos per la FIFA han estat al Japó amb el Club, i abans del partit s’han fet una fotografia amb el vicepresident esportiu Jordi Mestre. Els dos sudcoreans i ‘Take’, japonès, han pogut viure d’aquesta manera la gran final ‘in situ’.

Els sudcoreans Seung Woo Lee i Jang Gyeolhee tenen 17 anys, i Lee podrà tornar a jugar amb el Juvenil A del FC Barcelona a partir del gener, quan faci els 18 anys. El japonès Take, per la seva banda, té 14 anys i va haver de tornar al Japó per poder seguir jugant a futbol, ja que degut a la sanció de la FIFA no ho podia fer amb el Barça. A Yokohama, tots tres han coincidit per compartir, de nou, la seva estima pel FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut