Catalunya-Euskadi Femení: Primer, partidàs al Mini

Catalunya-Euskadi Femení: Primer, partidàs al Mini

18.45 h, Esport3: L’entrada per veure les seleccions femenines catalana i basca, amb sis jugadores del Barça, és gratuïta

El doble enfrontament entre Catalunya i Euskadi d’aquest Sant Esteve s’iniciarà al Miniestadi. A les 18.45 hores, les seleccions femenines obriran foc en la reedició del duel de l’any passat a Barakaldo. Llavors, l’espectacle va quedar deslluït per la tromba d’aigua que va caure sobre el terreny de joc i que el va deixar impracticable. El resultat va ser d’1-1, amb gol d’Olga Garcia per part catalana.

Precisament, Olga és una de les sis jugadores del Barça Femení convocades per al partit. Les altres són les catalanes Laura Ràfols, Marta Torrejón, Miriam Diéguez i Alexia Putellas (icona del duel), així com Marta Unzue, per part basca.

D’aquesta manera, la selecció femenina, dirigida per Natàlia Arroyo, trenca un llarg període sense trepitjar territori català. I és que el matx a Barakaldo va posar fi a 16 anys d’inactivitat.

L’entrada al Miniestadi per presenciar el Catalunya-Euskadi femení és gratuïta. Posteriorment, a les 21.30 hores, els combinats masculins es veuran les cares al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut