El FC Barcelona debuta amb victòria al Mundial de Clubs de futbol platja

El conjunt blaugrana ha necessitat la pròrroga per superar a un combatiu Llevant per 3-2 Amb aquesta victòria, els blaugrana es jugaran la classificació a les semifinals aquest dijous davant l’Al-Ahli (16:15 hora catalana)

El FC Barcelona ha hagut de patir més del compte per superar el Llevant en el seu debut al Mundial de Clubs de futbol platja que es disputa a Rio de Janeiro. Tot i avançar-se en dues ocasions, els granotes han aconseguit igualar el marcador i portar el partit a la pròrroga. El gol de Llorenç ha servit per sumar els primers punts i col·locar-se a la part alta de la classificació del seu grup.

Alternances en el marcador

El partit ha començat molt bé pels interessos blaugranes gràcies al gol de Bruno Xavier. El brasiler ha aprofitat la sortida d’un córner per connectar una terrorífica voleia i avançar en el marcador el Barça. Tot i el domini blaugrana, el Llevant no s’ha enfonsat en cap moment i l’internacional espanyol Pablo Pérez  ha aconseguit empatar el partit amb un xut que ha entrat per l’escaire de la porteria de Dona.

Els minuts anaven passant i el resultat no es movia, fins que ha aparegut la figura de Nico. Un dels pilars del combinat nacional ha aconseguit superar el porter granota gràcies a un potent xut des de fora l’àrea. Amb aquesta resultat semblava que s’arribaria al final del partit, però novament el Llevant ha pogut empatar el partit. En l’últim minut del temps reglamentari, el mateix Pablo Pérez ha posat el 2-2 definitiu i ha portat el partit a la pròrroga. Conscients de la importància que tenia iniciar la competició amb una victòria, els homes capitanejats per Amarelle han aprofitat la primera ocasió de la pròrroga per tornar-se a posar per davant en el marcador amb el gol de Llorenç. Aquest cop, els granotes no han pogut fer-hi res i el conjunt blaugrana s’ha assegurat els primers punts i, aquest dijous, es jugarà l’accés a les semifinals davant l’Al-Ahli (16:15 hora catalana)