Èxit del Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

Èxit del Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

El directiu responsable de penyes, Pau Vilanova, assegura que “hi ha molt bona salut, com a la resta del Club” i que “s’ha pogut conèixer de primera mà una penya molt activa com és la de Melilla”

El XII Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla va concloure aquest dissabte amb el sopar de gala al que van assistir més de 350 representants de 43 penyes d’aquesta zona i que va comptar amb la presència del directiu responsable de penyes, Pau Vilanova; el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil i els ex jugadors Juan Manuel Asensi, Ricardo Serna i Mohamed Nayim. 

Va ser el colofó a una intensa jornada que va començar amb una xerrada-col·loqui sobre l’actualitat del Club amb la participació de Vilanova i els exjugadors, i que va continuar amb la visualització del partit entre el Barça i el Getafe, previ a la celebració de les ponències del Congrés.

Declaracions de Pau Vilanova

“Ha sigut un Congrés molt positiu, hi ha hagut la part lúdica que comporta una trobada de germanor i també una part de treball. S’ha informat a tots els presidents de Penyes sobre l’estat penyístic i com evoluciona la Confederació Mundial de Penyes”.

“Els 350 representants i les 43 penyes presents demostren que hi ha molt bona salut, com a tota la resta del Club. El moviment penyísic està fent un gran esforç per estar a l’altura de la resta del club”.

“Hem tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà la penya de Melilla, que és molt activa. Té 14 equips de futbol base i és un referent per a la ciutat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut