Els reptes per a l'any 2016 del Barça Lassa d’hoquei patins

Els reptes per a l'any 2016 del Barça Lassa d’hoquei patins

Els de Ricard Muñoz tenen tres títols en joc (Copa del Rei, OK Lliga i Lliga Europea) i esperen, com a mínim, competir fins al final En aquest curs 2015/16 els blaugranes ja han guanyat la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya

Aquest diumenge, 3 de gener, el Barça Lassa d’hoquei patins durà a terme la primera sessió d’entrenament de l’any 2016. L’equip que capitanegen Aitor Egurrola i Sergi Panadero i que dirigeix des de la banqueta Ricard Muñoz té molts reptes en aquest nou any que tot just comença. Si bé és cert que pot arribar a guanyar fins a quatre títols a la segona part de la temporada, Copa del Rei, OK Lliga i Lliga Europea i Copa Intercontinental, aquest últim encara no té una data definida.

Primer, la Copa

Dominador de l’hoquei europeu en les últimes dècades, el Barça Lassa espera que el 2016 sigui igual de prolífic que el 2015, per exemple. El primer repte que afrontaran els de Ricard Muñoz serà la Copa del Rei, títol per al qual ja estan classificats i que no guanyen des del 2012. És l’únic que es resisteix en els últims anys, i del 25 al 28 de febrer a Reus el Barça tindrà una altra oportunitat de recuperar-lo quatre anys després.

La Lliga Europea

La primera tasca dels catalans serà classificar-se per als quarts de final, condició indispensable per poder lluitar pel títol. Per fer-ho matemàticament caldrà superar el Hockey Breganze a la seva pista i després lluitar en uns quarts de final que es preveuen realment difícils, ja que la tornada de l’eliminatòria es disputaria a domicili. Els guanyadors de l’edició del 2014 i del 2015 volen continuar somiant amb el ‘three-peat’, la tercera corona consecutiva, però per fer-ho possible caldrà lluitar de valent i superar rivals de primeríssim nivell, cada cop millors, a Europa.

Una OK Lliga disputada

És l’actual líder de l’OK Lliga, però la igualtat és màxima. I és que el Barça Lassa té 30 punts, el Vic n’ha sumat 29 i el Liceo en té 27. Per tant, és difícil de predir què pot passar en un futur proper a la competició domèstica, perquè s’ha demostrat que tothom pot vèncer qualsevol, des de l’últim al primer classificat. Caldrà no abaixar la guàrdia i, sobretot, no fallar al Palau, per poder revalidar el títol de Lliga per tercer curs consecutiu.

El Barça té clars els seus reptes i sap que, com a mínim, ha de lluitar fins al final i deixar-s’ho tot per poder competir fins a l’últim minut per tots els trofeus que hi ha en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut