El creador dels dibuixos animats 'Oliver i Benji' visita el FC Barcelona

El creador dels dibuixos animats 'Oliver i Benji' visita el FC Barcelona

Josep Maria Bartomeu ha rebut aquest diumenge a la Llotja President Suñol del Camp Nou el dibuixant Yoichi Takahashi, just abans del partit davant l’Athletic de Bilbao

El creador dels dibuixos animats ‘Oliver i Benji’, Yoichi Takahashi, ha assistit convidat pel Club, al partit FC Barcelona-Athletic Club d’aquest diumenge a l’Estadi. Takahashi ha estat rebut pel president Josep Maria Bartomeu abans del partit a la Llotja President Suñol, juntament amb una delegació japonesa en la que també hi era present Naotaro Moriyama, un cantant molt popular al Japó.

En el marc d’aquesta trobada s’ha exposat una de les il·lustracions de Yoichi Takahasi en la qual hi és representat el jugador Leo Messi. Aquesta il·lustració ja va formar part de cinc dibuixos que van estar presents a la recepció institucional que el Club va oferir a Tòquio amb motiu del recent Mundial de Clubs disputat al Japó. En aquella ocasió, juntament amb el dibuix de Messi, es van exposar també les il·lustracions d’altres jugadors de l’equip (Neymar Jr, Iniesta, Suárez i Piqué) que Takahashi va crear per aquella ocasió.

El dibuixant japonès sempre ha mostrat la seva estima pel Barça. Les seves il·lustracions han contribuït a fer més popular el Club al Japó ja que Oliver, el protagonista de la sèrie de dibuixos animats, té com a somni recorrent poder jugar un dia al FC Barcelona.

Declaracions del dibuixant japonès Yoichi Takahashi:

“El futbol que practica el FC Barcelona és el millor del món i això m’ajuda a inspirar-me en els meus dibuixos. Els personatges que creo estan basats en els models de jugadors del Barça actual. El cert és que sóc un gran fan del FC Barcelona i avui he vingut a gaudir d’aquest partit”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut