Els abonaments per a la Copa del Rei, disponibles a partir del dimecres

Els abonaments per a la Copa del Rei, disponibles a partir del dimecres

La competició es disputarà a La Corunya entre el 18 i el 21 de febrer, i els socis i abonats al Barça Lassa de bàsquet disposen de tres categories d’entrades diferents

La Copa del Rei de bàsquet és a tocar. Del 18 al 21 de febrer, La Corunya serà la seu d’una de les competicions clàssiques, i per a aquesta cita, el FC Barcelona disposa d’un paquet d’entrades per als seus socis i abonats al Barça de bàsquet. El Club disposarà d’abonaments de tres categories diferents: categoria II al preu de 290€, categoria V al preu de 165€ i categoria VI al preu de 110€.

Com aconseguir-les

Tot aquell soci que vulgui aconseguir abonaments per a la Copa del Rei 2016 –amb un màxim de dos per soci- ha d’enviar un correu electrònic a seccio.basquet@fcbarcelona.cat a partir d’aquest dimecres 20 de gener a les 10 hores i fins el divendres 22 a les 12 hores –les sol·licituds rebudes abans o després d’aquestes dates no seran admeses. En el correu que s’enviï s’hauran d’indicar les dades de soci (número i clau de soci de l’any 2016), així com el nom i cognoms, telèfon de contacte i número d’abonaments interessats en comprar i de quina categoria.

Cal remarcar que la disponibilitat serà limitada i que la venda serà directa. Per tant, els abonaments es lliuraran en funció de l’ordre d’arribada de les peticions.

Viatjar amb el Club

Aquesta temporada, a més, el FC Barcelona ofereix als seus socis la possibilitat de viatjar a La Corunya en el vol xàrter que organitza el Club. Els socis i abonats al bàsquet que comprin entrades es podran posar en contacte amb Halcón Viajes per contractar el vol un preu serà de 350€, amb una data límit de 31 de gener. Aquesta opció, però, no inclou l’allotjament. Els socis que contractin aquesta opció estaran citats a l’Aeroport del Prat el dijous 18 de febrer a les 7.30 hores, i la tornada està programada per al diumenge 21 de febrer a les 22.40 hores.

[[BOTOVERMELL::Detalls del viatge per als aficionats++VOL OFICIAL DEL FC BARCELONA::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/210/160/original/Basquet_Copa_del_Rei_2016_-_cat.v1453202413.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut