El Reus, el Voltregà, el Caldes i l’Igualada, possibles rivals del Barça Lassa en els quarts de la Copa del Rei

El Reus, el Voltregà, el Caldes i l’Igualada, possibles rivals del Barça Lassa en els quarts de la Copa del Rei

El sorteig del quadre final de la Copa del Rei es realitzarà el pròxim dijous, 28 de gener, a les 11.30 hores a Reus La Copa del Rei es disputarà del 25 al 28 de febrer al Pavelló Olímpic de Reus

Un cop finalitzada la primera volta de l’OK Lliga els vuit equips classificats per a la Copa del Rei estan definits. El Barça Lassa, campió d’hivern amb 37 punts en 15 jornades, ja sap quins equips poden ser els seus rivals en els quarts: l’equip amfitrió, el Reus Deportiu, el Club Patí Voltregà, el Recam Làser CH Caldes i el Calaf Grup Igualada. El sorteig es realitzarà el pròxim 28 de gener a les 11.30 hores.

Un quadre definit

Els altres caps de sèrie, juntament amb el Barça, seran el HC Liceo, el Club Patí Vic i el Noia Freixenet. Tots ells també poden tenir com a rivals e Reus, el Voltregà, el Caldes i l’Igualada. Cal recordar que, en cas de superar els quarts i disputar les semifinals, el Barça se les haurà contra el guanyador de l’eliminatòria que disputi el Noia Freixenet. Per tant, el CP Vic i el Liceo de la Corunya aniran per l’altra banda del quadre.

Els dies de la competició

La Copa del Rei es disputarà al pavelló Olímpic de Reus del 25 al 28 de febrer. En el sorteig del pròxim 28 de gener també se sortejarà l’ordre de partits i quins equips comencen a jugar el dijous 25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut