Posicionament del FC Barcelona davant la querella formulada pel Grup Mediapro

Posicionament del FC Barcelona davant la querella formulada pel Grup Mediapro

El Club considera que és totalment aliè als fets que han motivat aquesta querella

Davant la interposició d’una querella vinculada a l’espionatge industrial que el Grup Mediapro ha presentat als Jutjats d’Instrucció de Barcelona, en la qual es veu implicat el FC Barcelona, el Club manifesta que:

1.- El FC Barcelona és totalment aliè als fets que han motivat aquesta querella, que van passar entre els anys 2009 i 2011, i per això compareixerà de manera immediata en el procediment per sol·licitar l’arxiu del cas en tots aquells aspectes que fan referència a l’Entitat.

2.- El Club exigeix respecte pels expresidents i per la presumpció d’innocència dels dos treballadors de l’Entitat que han estat querellats.

3.- El FC Barcelona es posa a disposició de la justícia per ajudar a l’aclariment dels fets que han motivat la querella. Alhora, la Junta Directiva ha encarregat un informe sobre aquest cas a la Direcció General del Club per esbrinar la realitat dels fets.

4.- El Club es reserva l’ús de totes aquelles accions legals que serveixin per preservar el prestigi i la bona imatge del FC Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut