Andorra, el primer de tres partits seguits a casa

Andorra, el primer de tres partits seguits a casa

El Barça Lassa rep aquest diumenge el MoraBanc Andorra al Palau amb l’objectiu de sumar un nou triomf a la Lliga Endesa (12.30 hores, Canal+ Deportes)

El quart i el cinquè millor atac de la competició es posaran a prova aquest diumenge al Palau Blaugrana. El Barça Lassa, segon classificat, només ha perdut un partit de Lliga a casa. El MoraBanc Andorra, vuitè classificat, arriba a la cita amb un balanç de nou victòries i nou derrotes en el que portem de Lliga. El club andorrà celebrarà aquest diumenge el seu partit número 200 a l’ACB. En les seves anteriors visites al Palau va guanyar la primera vegada (el 6 de febrer del 1994), però des d’aleshores ha encadenat quatre derrotes consecutives.

El Barça Lassa afronta el duel després de perdre a la pista del Brose Baskets Bamberg i l’equip té ganes de recuperar bones sensacions. “Som conscients que no vam jugar bé a Alemanya. Ara tenim tres partits importants a casa per agafar confiança abans de la Copa. En l’últim mes i mig hem jugat molts partits lluny del Palau i ara tindrem l’oportunitat de fer-ho a casa. Hem de millorar la circulació de la pilota en l'aspecte ofensiu i confiar més en nosaltres”, ha assegurat aquest dissabte Stratos Perperoglou.

Abrines: “L’Andorra és un equip molt complet”

Àlex Abrines també ha fet referència a la darrera jornada de l’Eurolliga: “Sabíem que el grup era molt complicat. No em sorprenen els resultats. Crec que tothom pot guanyar a tothom. Hi ha set equips, sense oblidar el Zalgiris, que poden classificar-se per als quarts de final”. No obstant, el segon capità blaugrana ha volgut centrar-se en el duel d’aquest diumenge i ha alertat del perill del rival: “És un equip molt complet en totes les posicions. Acostuma a obrir molt la pista perquè té bons tiradors i també té jugadors que saben jugar bé per dins. Serà complicat però amb el nostre esforç i amb l’ajuda del públic esperem endur-nos la victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut