Cinquè acte de lliurament d'insígnies d'or

Cinquè acte de lliurament d'insígnies d'or

El president Josep Maria Bartomeu ha distingit 70 socis dels 1.820 que aquesta temporada compleixen 50 anys d’antiguitat al Club

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous el cinquè lliurament de la insígnia d’or als socis amb 50 anys de fidelitat al club blaugrana en un acte que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 i que ha estat presidit pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer, Jordi Cardoner. Avui han estat 70 els socis que han rebut la distinció d’un total de 1.820 que van complir els 50 anys d’antiguitat l'any passat.

L’acte, que ha estat conduït per Manel Vich, la veu de l’Estadi, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció durant el qual els socis, molts d’ells acompanyats per familiars, han rebut un merescut reconeixement als 50 anys de vida barcelonista.

A causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d'or l'any 2015 és molt superior al que és habitual, i tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva, el Club va decidir fer el lliurament de les insígnies en diferents jornades, algunes de les quals estan programades durant els primers mesos d'aquest any.

Josep Maria Bartomeu ha manifestat que el Club gaudeix d’una gran fortalesa esportiva, econòmica i social, però ha recordat: "Revisant la història, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, el Club vivia immers en una gran crisi econòmica i va viure una temporada en blanc”.

El president del Barça ha agraït la fidelitat i el suport rebut dels socis presents. "Avui celebrem els vostres 50 anys de soci -ha destacat Bartomeu- i us vull felicitar i donar les gràcies perquè en aquell moment de crisi vosaltres vau ser valents i vau ajudar un Club que, de mica en mica i amb l’esforç de tots, s’ha situat avui al capdavant dels clubs més importants del món".

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut