El Hockey Global Patín Cerceda, a l’alça en les últimes setmanes

El Hockey Global Patín Cerceda, a l’alça en les últimes setmanes

La tornada de Martín Payero, un dels seus referents ofensius, ha fet millorar les prestacions de l’equip de Juan Copa Tot i que només ha sumat 5 dels seus 18 punts a domicili, el Barça Lassa no es refia de l’equip gallec

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 20 hores, el Hockey Global Patín Cerceda al Palau Blaugrana. Serà la 18a jornada de l’OK Lliga i els de Ricard Muñoz volen aconseguir els tres punts abans de l’aturada per la disputa de la Copa del Rei de Reus del 25 al 28 de febrer. Per tant, l’últim partit abans de la competició del KO és clau per afrontar amb les màximes garanties aquest torneig. Al seu davant tindran un Cerceda que, tot i que començar el curs amb dubtes, ha revifat amb la tornada de Martín Payero a l’equip.

10 punts en els últims set partits

Va començar l’OK Lliga, les primeres setmanes, en zona de descens a Primera Nacional. Però la tornada d’un jugador cabdal com Martín Payero a principis de desembre ha fet canviar la dinàmica de l’equip de Juan Copa. Sense ell van sumar 5 punts en vuit jornades i des de la seva arribada n’ha sumat 10 en vuit partits, amb 9 gols.

La millora és evident per a un equip que segueix immers en la lluita per a la salvació però que, a poc a poc, ha millorat les seves prestacions i que té com a gran objectiu salvar la categoria i, posteriorment si pot, repetir classificació europea.

Partits decisius a casa

En aquesta segona volta l’equip que entrena Juan Copa disputarà partits clau per a mantenir la categoria a casa seva. El Lleida, el Caldes, el Vilafranca, el SHUM i el Calafell, entre d’altres han de visitar el González Laxe, un dels pavellons més difícil de la categoria i clau per als gallecs per sumar i aspirar a jugar un any més a l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut