L’agenda esportiva del FC Barcelona per a aquest cap de setmana

L’agenda esportiva del FC Barcelona per a aquest cap de setmana

La jornada de dissabte arrencarà amb el partit del primer equip contra el Las Palmas i culminarà el diumenge amb el duel europeu d’handbol entre el Barça Lassa i el Mol Pick-Szeged al Palau Blaugrana

El FC Barcelona arrenca un altre cap de setmana de molta activitat esportiva. La jornada comença aquest mateix divendres, amb el partit entre el Barça d’hoquei patins i l’HGP Cerceda al Palau Blaugrana (20.00 hores). Per dissabte, el plat fort és el partit del primer equip de futbol, que visita després de 14 temporades Las Palmas de Gran Canaria (16.00, hora peninsular). El cap de setmana culminarà amb el duel entre el Barça d’handbol i el Mol Pick-Szeged al Palau Blaugrana, corresponent a la 12a jornada de la Lliga de Campions

Aquesta és l’agenda esportiva dels equips professionals del FC Barcelona per a aquest cap de setmana:

Divendres 19 de febrer

20.00 hores: FCB Lassa (hoquei patins) – HGP Cerceda. Abans de la disputa de la Copa del Rei, els líders de l’OK Lliga buscaran sumar tres punts més. En directe per Barça TV.

Dissabte 20 de febrer

16.00 hores: UD Las Palmas – FCB. Després de 14 temporades, el conjunt blaugrana visita Las Palmas de Gran Canària amb l’objectiu de mantenir la distància al capdavant de la classificació. El partit correspon a la jornada 25 de Lliga i es podrà seguir en directe per C+ Liga.

19.00 hores: Santiago Futsal – FCB Lassa (futbol sala). Després d’un mes d’aturada per la disputa de l’Europeu de Sèrbia, la Lliga es torna a posar en marxa a Galícia. En directe per Esport 3.

20.45 hores: Barça B – Atlètic Llevant. Els homes de Gerard López buscaran sumar tres punts més al Miniestadi i seguir amb la ratxa de resultats de les últimes jornades. En directe per Esport 3.

Diumenge 21 de febrer

12.00 hores: UD Llevant – FCB Femení. Les noies de Xavi Llorens visiten el camp del conjunt valencià per sumar tres punts per seguir lluitant per a la primera posició. Quatre jugadores retornen a la que va ser casa seva.

17.00 hores: FCB Lassa (handbol) – Mol Pick-Szeged. Després de l’última victòria a la pista del Montpeller, els blaugranes reben al Palau Blaugrana el conjunt hongarès en una jornada més de Lliga de Campions. En directe per Esport 3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut