Llevant UD – FC Barcelona Femení: La clau per a la Lliga

Llevant UD – FC Barcelona Femení: La clau per a la Lliga

12 hores: El Femení visita el camp del ‘matagegants’ just abans de rebre l’Athletic Club, el qual persegueix

La dissetena jornada de Lliga porta el Femení al camp del Llevant. La victòria de l’Athletic Club a València (1-2) en un partit avançat ha deixat les noies de Xavi Llorens sense marge d’error. Estan set punts per sota i la setmana que ve rebran les bilbaïnes al Miniestadi. És, doncs, un duel transcendental davant d’un rival que ja ha esgarrapat punts dels feus de l’Athletic Club i de l’Atlètic de Madrid.

Quatre altes mèdiques

El Barça viatjava a València aquest dissabte havent conegut quatre bones notícies: les altes mèdiques de Mariona Caldentey, Patri Guijarro, Cristina Baudet i Pilar Garrote. D’aquesta manera, el cos tècnic disposa de totes les jugadores, amb l’única excepció d’Andreia Norton. Serà un migdia especial per a Sandra Paños, Olga García, Ruth García i Alexia Putellas, les quatre exgranota del Femení.

El Llevant, per la seva banda, arriba a la cita en un bon moment i en sisena posició després de sis compromisos sense conèixer la derrota. Compta amb un atac de gran nivell en què destaca la mexicana Charlyn Corral, una de les millors anotadores de la Lliga amb 12 gols.

Les declaracions de Xavi Llorens

“El 7-1 de la primera volta és irreal. Ens va sortir tot de cara i elles van abaixar el cap. La seva trajectòria és de menys a més, fent les coses molt bé i amb criteri. Té jugadores al davant molt perilloses”.

“Defensivament hem d’estar amb molta atenció, en la nostra línia. En atac hauríem d’aprofitar més les ocasions creades. Amb la bona voluntat que hi estan posant les jugadores tot millorarà”.

“Vénen tres partits molt bonics, són tres finalíssimes. I després, la Champions. Ens ve un mes per gaudir del futbol femení”.

Les declaracions de Sandra Paños

“És emocionant per la lluita per la Lliga i personalment el visc amb molt sentiment. És on em vaig iniciar i tinc ganes de veure-les i d’enfrontar-m’hi”.

“Som quatre que tornem. Entre les quatre ho hem comentat. Torno a casa, i tant de bo tot vagi bé. Sabem el que volem jugar i tenim l’ambició que cada partit sigui una final”.

“Charlyn ens ha sorprès a tots, els està oferint molt bons resultats. El Llevant és un equip guerrer i ben treballat defensivament. Serà difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut