Les cinc claus del valuós triomf a l’Arsenal Stadium

Les cinc claus del valuós triomf a l’Arsenal Stadium

La combinació del trident, Leo Messi, la paciència en el joc i la seguretat de Ter Stegen i Mascherano al darrera han estat el més destacat per superar un Arsenal combatiu

El Barça ha encaminat l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions League després de guanyar a l’Arsenal per 0-2 a domicili. Un partit que no s’ha resolt fins ben entrada la segona meitat amb dues dianes de Leo Messi. La victòria, però, s’ha hagut de treballar molt en un matx que ha tingut diverses cares i moments de vertigen, però la qualitat blaugrana s’ha acabat imposant gràcies a les següents claus que tot seguit repassem:

La connexió del trident:  Les combinacions de Neymar Jr, Suárez i Messi semblen no tenir límits. Fins i tot, en els moments que l’equip no aconsegueix transformar la superioritat en gols, en aquells moments delicats del partit, també saben aparèixer per demostrar la seva qualitat. I és que gràcies a la seva combinació ha arribat el primr gol de la nit. Important´ssim a Europa pel que fa als gols a domicili. La diana ha arribat amb un contracop de manual, que ha començat a l’àrea pròpia amb un rebuig de Piqué i que ha seguit el trident des de mig del camp, fins a l’àrea ‘gunner’. Neymar Jr i Suárez han combinat i el brasiler ha assistit a Messi que no ha perdonat davant de Peter Cech.

Leo Messi: El crac argentí ja pot tatxar un repte més del seu llistat. I és que el ‘10’ blaugrana ha marcat els dos gols que han significat la victòria a l’Arsenal Stadium. Davant hi havia Peter Cech, porter el qual encara no li havia aconseguit marcar en els anteriors sis enfrontaments – tots amb el Chelsea -. Aquest dimarts, però, ha resolt amb qualitat el contracop per marcar el primer i el segon ha estat des dels onze metres per certificar una victòria vital. A més, amb els dos gols ha fet arribar al FC Barcelona als seus 10000 gols oficials a la història del Club.

Paciència: El partit ha tingut diverses facetes. Moments en què el Barça dominava, però també d’altres, sobretot a la primera meitat, en què l’Arsenal imposava el seu ritme. Fins i tot, en alguns trams del matx el partit s’ha obert amb un ritme frenètic d’àrea a àrea. Tot i això, els blaugranes han sabut madurar el joc i han tingut la paciència necessària per no precipitar-se i buscar la millor opció en cada cas.

Ter Stegen: El porter alemany ha estat sense cap mena de dubte un dels homes destacats de la nit. I és que ha aparegut quan més se l’ha necessitat. A la primera meitat, ha salvat dues ocasions claríssimes dels ‘gunners’. Primer ha salvat una rematada de cap de Giroud i després un xut des de l’àrea petita de Chamberlain. A la segona, ha hagut d’intervenir per treure amb una espectacular estirada un xut potent i col·locat de Ramsey.

Mascherano: El central argentí ha estat un dels líders en defensa i ha mostrat la seva habitual contundència per evitar qualsevol atac de l’Arsenal. Juntament amb Piqué han estat un mur que no han deixat entrar amb facilitat als atacants londinencs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut