Matias Pascual: “A part de ganes i il·lusió, a la Copa hem de posar-hi molt cap”

Matias Pascual: “A part de ganes i il·lusió, a la Copa hem de posar-hi molt cap”

“No hem de cometre els errors que vam tenir en les últimes edicions”, indica Matias Pascual abans d’afrontar una Copa del Rei en què “els partits són totalment diferents”

L’argentí Matías Pascual va arribar a Can Barça l’estiu del 2013 i ja acumula nou títols amb la samarreta blaugrana. En la seva tercera temporada a l’equip de Ricard Muñoz, el jugador de 26 anys té un pes important a l’equip i aquest curs suma onze gols a l’OK Lliga. Tal i com assegura en aquesta entrevista a www.fcbarcelona.cat, ara ja ha canviat el xip per afrontar a Reus una nova edició de la Copa del Rei, una competició que se li resisteix.

Què recorda de les edicions de Copa del Rei que ha disputat?

Els records són les finals que he perdut... i les ganes que un té, almenys jo, per aconseguir per primera vegada aquest títol. Em fa molta il·lusió.

Ja deu tenir ganes d’estar a Reus i jugar el primer partit contra l’Igualada...

Tots els partits que ens tocarà afrontar –desitjo que en siguin tres –, començant per l’Igualada, són molt complicats. Hem d’estar preparats en tots els sentits. L’equip ha estat treballant, estem en un bon moment i hem d’explotar el que sabem. A part de les ganes i de la il·lusió, hem de posar-hi molt cap i, sobretot, no hem de cometre els errors que vam tenir en les últimes edicions, que ens van costar cars.

A la Lliga estan en una bona situació i acumulen una bona ratxa de resultats. Això els fa tenir més confiança?

Vulguis o  no, el xip canvia perquè la competició és totalment diferent. Quan mires la Lliga, la situació de l’equip sí et pot generar una certa comoditat però aquesta competició és diferent, són finals i els partits són totalment diferents. Es juga de diferent manera.

Hem d’estar preparats en tots els sentits. L’equip ha estat treballant, estem en un bon moment i hem d’explotar el que sabem

Ja s’han  enfrontat a l’Igualada en dues ocasions. Què han estudiat dels rivals?

És un equip molt complet, molt ben situat en defensa i costa molt marcar-los gols.  Això ens pot dificultar el partit. Hem de treballar, durant tot el duel, i no perdre el cap perquè serà un partit tancat. Hem de tenir calma i anar minut a minut.

En l’últim duel d’OK Lliga contra el Cerceda va fer tres gols en els primers minuts. Com valora el seu rol dins l’equip?

Intento aportar el que l’equip i cada company necessita quan em toca estar a pista. Si em toca jugar més endavant perquè hi ha altres defensors, intento adaptar-me a les situacions. Això serà exactament igual a la Copa. Intentaré adaptar-me al que el tècnic demana i al joc dels meu companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut