El jurat de l’Espai Barça avalua les propostes per al Nou Camp Nou

El jurat de l’Espai Barça avalua les propostes per al Nou Camp Nou

El concurs està en ple procés de selecció dels projectes finalistes

El jurat de l’Espai Barça ha mantingut una nova reunió de treball per continuar el procés de selecció de les propostes presentades per al futur Nou Camp Nou, després que el comitè tècnic hagi fet la revisió de les propostes presentades. El concurs per escollir el projecte arquitectònic està en ple procés d’avaluació per a la selecció dels projectes finalistes.

El jurat de l’Espai Barça està format per cinc membres del Club, tres membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i un membre de l’Ajuntament de Barcelona. Els representants del Club són el president Josep Maria Bartomeu, la vicepresidenta Susana Monje, el directiu comissionat de l’Espai Barça Jordi Moix, el directiu Emili Rousaud i l’arquitecte Juan Pablo Mitjans, fill de qui va ser arquitecte de l’Estadi, Francesc Mitjans. Per part del COAC, en formen part el degà Lluís Comerón i els arquitectes Arcadi Pla i Joan Forgas, mentre que el representant de l’Ajuntament és Aurora Lopez, gerent d’Urbanisme.

Vuit equips finalistes

Durant el setembre del 2015, el jurat de l’Espai Barça va escollir, entre les 45 candidatures presentades, vuit equips per al concurs de l’Estadi. Els equips estan formats, en la seva majoria, per un estudi internacional i un de local, i tenen com a encàrrec preparar els seus projectes basant-se en el plec de condicions realitzat per la comissió tècnica dels concursos, integrada per l’equip tècnic de l’Espai Barça, que encapça el director de l’Àrea Patrimonial, William T. Mannarelli, i dos arquitectes representant el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Els 8 equips finalistes per al nou Camp Nou són: AECOM + B720 Arquitectes, AFL + Mateo Arquitectura, Arup Sport + Taller d’Arquitectura Ricardo Bofill, BIG + IDOM + BAAS Arquitectes, GENSLER Sport + OAB, HKS + COX + Batlle i Roig Arquitectes, NIKKEN SEKKEI + Joan Pascual i Ramon Ausió Arquitectes i POPULOUS + Mias Arquitectes + RCR Arquitectes.

Recordem que passat 29 de gener el Jurat de l’Espai Barça va escollir per unanimitat la proposta de l’equip HOK + TAC Arquitectes com a guanyadora del concurs arquitectònic del Nou Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut