El Barça CBS, en línia ascendent

Les blaugranes aconsegueixen una treballada victòria davant un Grup Barna que en cap moment va posar les coses fàcils (63-49)

El primer equip femení es va enfrontar al cuer del grup, un equip sempre complicat i que mai dóna cap pilota per perduda, el Grup Barna A. El partit va començar marcat pel domini del Barça CBS, tant pel que fa al marcador com al joc, però les locals no van poder trencar el matx i es va arribar al final del primer quart amb un mínim avantatge d’un punt (20-19). Una dinàmica que es mantindria al segon període, ja que, tot i els intents per ampliar l’avantatge, les errades defensives no van permetre aconseguir una diferència més enllà dels tres punts.

El Barça CBS va sortir amb força després de passar pel vestidor i va protagonitzar els millors minuts del duel, no només en atac, sinó també amb molta més solidesa al darrere, i va aconseguir que el Grup Barna no anotés amb facilitat. Això va permetre ampliar l’avantatge fins a marges superiors als 10 punts i amb una sensació de domini local. Al darrer quart, tal com era de preveure, l’equip visitant no va abaixar els braços i la diferència es va tancar en els 14 punts finals (63-49).

El pròxim partit serà el diumenge 13 de març a les 19.45 hores contra el Joventut les Corts A.

Consulta els resultats i la classificació.