Els precedents contra el València

Els precedents contra el València

El Femení visita aquest diumenge (11.45 h, bein Sports) un dels camps més complicats de la Lliga, on darrerament ha obtingut resultats positius

El València-Barça d’aquest diumenge (11.45 h, bein Sports) és el partit més destacat de la 19a jornada del campionat de Lliga femenina. S’enfronten el sisè contra el segon. Les noies de Xavi Llorens no poden cedir més punts davant d’un rival que tradicionalment li ha estat propici.

L’excepció, però, és la temporada passada. El quadre xe es va imposar en els tres partits en què es van veure les cares. A Paterna van vèncer per 2-1 i a la Ciutat Esportiva, per 1-2. A més, el València va eliminar el Barça a les semifinals de la Copa de la Reina en un duel disputat a Melilla (0-1).

Tot i això, els precedents anteriors eren clarament favorables al Femení. Entre el 2011 i el 2014 va guanyar els sis partits a les valencianistes en Lliga, entre els quals s’inclou un històric 8-0 la temporada 2011/12.

Aquest curs l'equip de Xavi Llorens ha tornat a la dinàmica triomfal davant del València. A la primera volta, a la Ciutat Esportiva, el resultat va ser 2-0, amb gols de Bárbara Latorre i Patri Guijarro. A Paterna miraran d’allargar la bona ratxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut