Jordi Cardoner lliura la insígnia de plata a 115 socis pels seus 25 anys al Club

Jordi Cardoner lliura la insígnia de plata a 115 socis pels seus 25 anys al Club

L’Auditori 1899 acull el quart acte d’entrega d’aquesta distinció als 1.121 socis que es van afiliar al Club l’any 1990

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha presidit aquest divendres a l’Auditori 1899 el quart lliurament de les insígnies de plata d’aquesta temporada, que distingeixen els socis que durant el 2015 van complir 25 anys d’antiguitat al Club.

L’acte també ha comptat amb la presència del directiu en cap de la Comissió Social, Josep Maria Barnils, i ha estat conduït per Manel Vich, la veu de l’Estadi. Igual que l’any passat, el FC Barcelona està repartint enguany aquestes distincions en dies diferents a causa del gran nombre de socis que arriben a aquesta fita.

En aquesta quarta sessió hi han estat presents 115 socis dels 1.121 que es van donar d’alta de l'Entitat durant l’any 1990. Entre els que han rebut avui la seva insígnia cal destacar la presència de Joan Casals, l’Avi del Barça, que tot i complir 25 anys com a soci, ha senyalat que en fa 33 que es caracteritza com a Avi del Barça.

Els socis han tornat a omplir l’Auditori 1899 i han recollit la seva insígnia acompanyats majoritàriament dels seus familiars, cosa que evidencia l’emoció del moment i l’orgull de pertinença al Club. L’acte ha demostrat novament que el barcelonisme és un sentiment que es viu en família i que es traspassa de generació en generació.

Jordi Cardoner s’ha dirigit als socis presents i ha assenyalat: “Aquest és un dia molt especial per a vosaltres i per a aquells que us acompanyen. Un moment inoblidable que compartiu amb la família i que mostra un cop més que el Barça és més que un club.”

El vicepresident primer del FC Barcelona ha recordat que l’any 1990 estava arrencant un període de grans èxits dins la història del Club. “Vosaltres us vau fer socis amb Johan Cruyff d’entrenador –ha manifestat Cardoner–. Era l’inici del Dream Team i d’una nova manera de jugar a futbol que tants èxits ens ha donat. L’any 1990 es va guanyar la Copa del Rei al Reial Madrid i va ser l’inici d’una època triomfant per al Barça en la qual dos anys més tard es va aconseguir la primera Champions que tant anhelàvem. Heu sigut uns privilegiats per poder viure aquests 25 anys de barcelonisme, perquè heu pogut gaudir d’una etapa brillant que ens han convertit en el millor club del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut