El Camp Nou, espai de golejades

El Camp Nou, espai de golejades

Aquesta temporada els blaugranes han marcat cinc o més gols a casa en set ocasions

Aquest Barça està aconseguint que les golejades siguin un fet més que habitual a l’Estadi. Aquesta temporada els aficionats blaugrana han vist com els de Luis Enrique feien cinc o més gols en set ocasions. A la Lliga la d’aquest dissabte ha estat la quarta després del 5-2 al Rayo, el 6-0 a l’Athletic Club i el 6-1 al Celta de Vigo. A la Lliga de Campions, la Roma va marxar amb un 6-1, el mateix resultat que el Villanovense a la Copa del Rei. La més àmplia va ser contra el València, també a la Copa del Rei, per 7-0. Totes aquestes golejades formen part també d’una ratxa d’imbatibilitat que dura ja 37 partits.

Més d’un any sense perdre

A banda de les golejades, el Camp Nou és ja un estadi infranquejable des de fa més d’un any. L’equip de Luis Enrique no hi perd des del 21 de febrer del 2015, quan va caure amb el Màlaga a la Lliga (0-1). Des de llavors l’Estadi ha vist com en 32 partits els blaugranes sumaven 29 victòries i només cedien 3 empats. Dos a la Lliga amb el Deportivo pel mateix resultat (2-2) i un a la Supercopa d’Espanya davant l’Athletic Club (1-1).

Equip més golejador de la Lliga

Amb els sis gols marcat al Getafe, els barcelonistes ja n'han marcat 84 en aquesta Lliga en 29 partits i són l’equip més golejador del campionat. De totes aquestes dianes, 68 les sumen els membres del trident, cadascun dels quals ja ha assolit la xifra de 20 gols. A la jornada 29, Suárez (que aquest dissabte no ha jugat) n'ha fet 26, Messi 22 i Neymar Jr 20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut