Els sis juvenils debutants amb Gerard López

Els sis juvenils debutants amb Gerard López

Aquesta temporada, Aleñá, Carbonell, Carles Pérez, Theo Chendri, Paik i Lee ja han tingut minuts amb el filial, sent alguns d’ells, juvenils de segon any

Dintre de les dificultats que suposa una categoria com la Segona Divisió B, Gerard López ha tirat del juvenil quan ho ha necessitat. Al tenir una plantilla més curta que temporades anteriors a la Lliga Adelante pel límit de fitxes a 22 jugadors, alguns juvenils han hagut d’ajudar a completar convocatòries i, en la majoria de casos, han acabat jugant algun minut per ajudar al filial. Amb l’últim debut el passat cap de setmana de Seungwoo Lee a Lleida ja són sis els debutants a més de molts altres juvenils de l’equip de Gabri que participen en molts entrenaments i van ajudar al filial a la pretemporada. A continuació detallem algunes xifres:

 

JUGADOR PARTITS LLIGA PARTITS COPA DIA DEBUT OFICIAL CONVOCATÒRIES
Carles Aleñá 8 (1 gol) 2 J.2 Barça B-Pobla Mafumet 10
Àlex Carbonell 1 2 (1 gol) J.2 Barça B-Pobla Mafumet 5
Carles Pérez 1 2 J.7 At. Llevant-Barça B 3
Theo Chendri 1 0 J.18 Eldense-Barça B 2
Seungho Paik 1 0 J.26 Barça B-At. Llevant 1
Seungwoo Lee 1 0 J.29 Lleida Esportiu-Barça B 1

 

D'altra banda, hi ha altres jugadors com el porter Andreu Cases, que ha anat convocat en quatre ocasions, o Juanma i Ferran, que també han participat en entrenaments i partits amistosos, però que no han arribat a debutar oficialment. El relleu, està assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut