Les entrades per a l’eliminatòria de Lliga de Campions contra l’Atlètic de Madrid són nominals i intransferibles

Les entrades per a l’eliminatòria de Lliga de Campions contra l’Atlètic de Madrid són nominals i intransferibles

El procés de sol·licitud de les localitats per al partit de tornada al Calderón finalitza aquest dimarts a les 19 hores i si la demanda supera les 1.796 entrades per a socis es farà un sorteig aquest dimecres

Els socis interessats en assistir al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid, a l’Estadi Vicente Calderón (dimecres 13 d’abril, a les 20.45 hores), poden realitzar la sol·licitud d’entrades fins demà dimarts a les 19 hores, quan acaba el procés. Aquest procés és exclusiu per als socis i les entrades que ambdós clubs han posat a disposició de l’equip contrari son personals i intransferibles.

Tal com està contemplat a les bases dels sortejos d’aquesta temporada, a les entrades apareixerà el nom del soci que hagi estat assignat i per tant és qui haurà de fer-ne ús. L’Atlètic de Madrid ha comunicat que procedirà a realitzar controls d’identificació i el Club recomana als socis que es desplacin a l’estadi matalasser amb suficient antelació perquè també es poden trobar amb escorcolls de seguretat per accedir al Calderón, en ser considerat un partit d’alt risc.

Cal recordar que els socis interessats han de fer la sol·licitud d’entrades a través d’un formulari disponible a la secció ‘Socis’ del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat). Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. El procés de sol·licitud ha començat aquest dilluns a les 10 del matí.

Per aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 2.642 entrades, que tenen un preu únic de 85 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre el socis (1.796) i les penyes (450). La resta d’entrades es destinen a compromisos esportius i institucionals del Club, i als patrocinadors.

En cas que, un cop finalitzi el termini establert, hi hagi més peticions que entrades disponibles, aquest dimecres se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, i el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions per a la recollida.

El FC Barcelona oferirà per aquest desplaçament viatges de dia en autocar i tren a preus molt interessants que es donaran a conèixer demà dimarts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut