Els acords de la Junta Directiva del FC Barcelona

Els acords de la Junta Directiva del FC Barcelona

Abans del Clàssic, l'afició desplegarà un mosaic format per 90.000 cartolines amb el lema 'Gràcies Johan'

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha acordat fer públic el seu agraïment, en nom del Club, als milers de socis, simpatitzants i seguidors, així com a entitats, institucions i altres clubs de futbol, per l’expressió de respecte i estima cap a Johan Cruyff, amb la presència massiva d’aquests dies al memorial de condolences instal·lat a l’Estadi.

En senyal de respecte a Johan Cruyff el Club estarà de dol fins dissabte que ve. Per a aquell dia, en que el FC Barcelona s’enfrontarà amb el Reial Madrid al Camp Nou en partit de Lliga, la Junta ha aprovat un seguit d’accions en el seu record.

L’afició desplegarà un mosaic format per 90.000 cartolines, que ocuparà tot l’Estadi, amb el lema ‘Gràcies Johan”. El mateix lema figurarà al pit de les samarretes dels jugadors del FC Barcelona, substituint excepcionalment l’escut de campions del món. Cadascun dels jugadors del Barça i del Reial Madrid sortiran al terreny de joc acompanyats d’uns nens que també lluiran samarretes amb el lema de ‘Gràcies Johan’ a la part davantera, i els noms de les Fundacions Cruyff i del FC Barcelona, a la part posterior.

Tal com va anunciar el Club ahir dilluns, el partit de Lliga davant el R. Madrid serà presenciat des de la Llotja Josep Suñol del Camp Nou pels presidents Agustí Montal, Raimon Carrasco, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu.

Aquestes accions aniran acompanyades d’un minut de silenci i d’un vídeo en record a Johan Cruyff, que es projectarà als videomarcadors de l’Estadi abans del partit.

Aprovació dels estats financers

En compliment de la normativa vigent de la Lliga de Futbol Professional, la Junta ha acordat l’aprovació dels estats financers intermedis corresponents a la temporada 2015/16, que es presentaran a la LFP abans d’aquest dijous, 31 de març. La Junta considera que el balanç d’aquest primer tram de l’exercici és positiu, en la mesura que els ingressos són un 5% superiors als previstos en pressupost, i la despesa es manté en la línia prevista.

Primera FCBEscola de bàsquet

D’altra banda, la Junta ha aprovat la creació de la primera FCBEscola de Bàsquet. Aquesta escola, que es posarà en funcionament a Barcelona, eixampla el projecte de les FCBEscoles que el Club ja té repartides per tot el món i que fins ara estaven centrades únicament i exclusivament en el futbol. La setmana vinent es farà la presentació d’aquesta nova FCBEscola per explicar-ne tots els detalls i els motius que han comportat la seva creació.

Nomenament de Compliance Officer

Després d’un procés de selecció rigorós, la Junta Directiva ha nomenat avui Sabine Paquer com a Compliance Officer. Aquesta figura, de nova creació al Club, respon al compromís i a l’exigència d’aquesta Junta en relació amb la transparència i a la fiscalització independent de la seva gestió. La Compliance Officer s’encarregarà de vetllar perquè tots els processos de control de la gestió dels quals s’ha dotat el Club es compleixin fil per randa. Aquesta figura es planteja com un òrgan amb autonomia de funcionament, que depèn de manera directa de la Junta Directiva del Club.

Sabine Paquer és màster en economia, especialitzat en finances, per l’Institut Comercial de Nancy (ICN). Ha treballat a Arthur Andersen Paris, com a auditora de comptes, on posteriorment es va fer càrrec de la Gestió de Riscos, Auditoria Interna, Control Intern i Compliance. L’any 2003 es va traslladar a l’oficina de Barcelona per desenvolupar aquest mateix departament a la filial de l’Estat. A mitjans del 2015 es va incorporar a SANOFI com a cap de Control Intern de Portugal i Espanya.

Finalment, la Junta Directiva ha aprovat el nomenament de Manel Mangado, fins ara tresorer del Club, com a nou auditor intern, que s’ocuparà de garantir que es compleixin tots els processos d’operativa interna, tant administrativament com econòmica, en dependència directa de la direcció general.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut