La Direcció General de la Policia i el FC Barcelona es reuneixen per abordar l’Espai d’Animació del Camp Nou

La Direcció General de la Policia i el FC Barcelona es reuneixen per abordar l’Espai d’Animació del Camp Nou

La reunió s'ha produït aquest migdia i s'han tractar diversos aspectes necessaris per formar part d'aquest espai

La Direcció General de la Policia (DGP) i representants del FC Barcelona s’han reunit aquest migdia per abordar la creació de l’Espai d’Animació del Camp Nou. A la reunió, que ha tingut lloc a l’edifici de la DGP, hi han assistit, el director Albert Batlle, el comissari en cap, Josep Lluís Trapero, el comissari de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, Joan Carles Molinero, i el coordinador de Seguretat  dels Mossos d’Esquadra al FC Barcelona, l’inspector Lluís Venteo. Per part del FC Barcelona hi han participat el director general, Nacho Mestre, el director de Riscos Corporatius, Xavier de las Moras, i el director de l’Àrea Social, Pere Jansà.

Totes dues parts han mostrat la voluntat ferma de treballar coordinadament per fer realitat aquest Espai d’Animació que el FC Barcelona preveu posar en  funcionament la propera temporada a l’Estadi. A partir d’ara, i en el marc de la bona col·laboració i sintonia que la Direcció General de la Policia i el FC Barcelona  mantenen, es continuarà treballant conjuntament per analitzar i decidir quines haurien de ser les característiques que ha de complir aquest espai per oferir les màximes garanties de seguretat i complir amb la normativa que estableix la Lliga de Futbol Professional (LFP).

A la reunió d’avui s’han tractat, entre altres aspectes, la creació d’un registre dels integrants que formaran part d’aquest espai i el control que s’haurà d’establir a partir de les dades biomètriques, el nombre màxim de persones que podran estar en aquest espai i les millores que el Club haurà d’incorporar en els desplaçaments de les aficions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut