Ricard Muñoz i Xavi Barroso: “El Calafell vindrà a competir al Palau”

Ricard Muñoz i Xavi Barroso: “El Calafell vindrà a competir al Palau”

El tècnic i el jugador blaugrana deixen clar que l’equip del Baix Penedès “es juga part de la permanència i els hem de respectar”

Aquest dimarts Ricard Muñoz i Xavi Barroso han atès els mitjans informatius com a prèvia de la 22a jornada de l’OK Lliga que es disputarà aquest dimecres -20h- al Palau contra el Calafell Tot l’Any. El tècnic blaugrana ha comentat que “és una setmana carregada, tres partits en set dies i amb un viatge pel mig. El Calafell es juga part de la permanència i els hem de respectar”. Xavi Barroso, per la seva banda, assegura que “no hem deixat de treballar per arribar a aquest tram de temporada líders i si podia ser distanciats dels perseguidors. De moment ho hem aconseguit i estem en plenes condicions per aconseguir-ho”.

Altres declaracions dels protagonistes

Ricard Muñoz

“El Calafell necessita sumar, queden menys jornades i també per nosaltres. Nosaltres volem més i un cop passi el partit ja pensarem en el partit a Sant Sadurní”.

“El Calafell s’ha mostrat un pèl irregular, però a la part baixa està tot molt igualat. Vindran al Palau a competir i a rascar algun punt. Per a nosaltres, a casa, els punts són innegociables”.

“Panadero torna a la convocatòria -ha estat pare- i la resta de jugadors està disponible per jugar”.

Xavi Barroso

“Canviar el xip? No és difícil, és el mateix que sempre. El pròxim partit que jugues és el més important, ja sigui de Lliga o Champions, i contra el Calafell ens juguem tres punts igual d’importants que altres. Estem preparats i sortirem per aconseguir els tres punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut