Desena entrega d’insígnies d'or per als socis que compleixen 50 anys al Club

Desena entrega d’insígnies d'or per als socis que compleixen 50 anys al Club

El president Josep Maria Bartomeu ha guardonat 64 socis que es van vincular al Club l'any 1965

Un total de 64 socis han rebut aquest vespre la insígnia d'or del FC Barcelona pels seus 50 anys de vinculació al Club, en un acte celebrat a l'Auditori 1899 al qual han assistit el president Josep Maria Bartomeu, que ha estata acompanyat durant una part de l'acte del vicepresident primer, Jordi Cardoner, que s'ha disculpat per haver de marxar abans, per representar el Club a l'acte de l'elecció del Català de l'Any.

Aquesta nova entrega d'insígnies ha tornat a comptar amb la conducció de Manel Vich, la veu de l'Estadi, que ha anat anomenant els socis guardonats, als quals Josep Maria Bartomeu ha lliurat la seva  insígnia. La majoria de socis han estat acompanyats dels seus familiars, i en el moment de recollir la distinció han pogut intercanviar unes paraules tant amb el president del FC Barcelona com amb el vicepresident Jordi Cardoner.

Un dels socis que han rebut avui la seva insígnia d’or pels seus 50 anys de sentiment blaugrana ha estat el president del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), Josep Mateu.

Aquest ha estat el desè acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada. A causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d'or l'any 2015 és molt superior al que és habitual, i tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva, el Club va decidir fer el lliurament de les insígnies en diferents jornades, algunes de les quals estan programades durant la primera meitat d'aquest any.

Davant dels socis i familiars presents a l’Auditori 1899, Josep Maria Bartomeu s’ha referit a l’actual fortalesa esportiva, econòmica, patrimonial i social del Club, però ha recordat que no sempre ha estat així i que també s’han hagut de superar moments complicats.  "Revisant la història -ha senyalat Bartomeu-, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, eren moments difícils, el Club vivia immers en una crisi econòmica i vam tenir una temporada esportiva sense títols”.

El president del Barça ha agraït la fidelitat i el suport rebut dels socis presents. "Avui celebrem els vostres 50 anys de soci -ha destacat- i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi vosaltres, o aquells que us van fer socis, vau prendre una decisió valenta i vau ajudar un Club que, de mica en mica i amb l’esforç de tots, s’ha convertit en un dels millors i més importants clubs del món".

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut