El Barça Lassa, un fix als quarts de final de l’Eurolliga

El Barça Lassa, un fix als quarts de final de l’Eurolliga

El conjunt blaugrana disputarà per onzena temporada consecutiva aquest play-off dels quarts de final de la màxima competició europea

El Barça Lassa serà un dels vuit equips que lluitarà per disputar la desitjada Final a Quatre de Berlín. Els de Xavi Pascual han hagut de superar un Top 16 de màxima exigència, però s’han guanyat a pols la seva presència en aquest play-off de quarts de final de l’Eurolliga. De fet, en aquests darrers anys la trajectòria del conjunt blaugrana és impecable, ja que aquesta serà l’onzena temporada consecutiva que el Barça Lassa afronti la fase prèvia a la Final a Quatre.

Des del curs 2005/06, els blaugranes sempre han estat presents en aquest play-off de quarts de final de la màxima competició europea. Dels 10 precedents, en sis ocasions el Barça Lassa ha assolit el bitllet per a la Final a Quatre. Amb Xavi Pascual a la banqueta, l’equip s’ha classificat cinc vegades per disputar la Final a Quatre, imposant-se en la de París de la temporada 2009/10.

Motivats per superar el factor pista en contra

Enguany, el repte serà més gran, ja que els blaugranes hauran de superar aquest play-off amb desavantatge pel que fa al factor pista. L’equip està motivat i la il·lusió és màxima. Els dos primers partits s’afrontaran com a visitants però, com sempre, el Palau també tindrà un gran protagonisme en el desenllaç de l’eliminatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut