Jallouz, Kopljar, Noddesbo i Syprzak, als Jocs

Jallouz, Kopljar, Noddesbo i Syprzak, als Jocs

La sort no acompanya Espanya i sis blaugranes queden fora dels Jocs Olímpics

La cara i la creu la van viure els 11 jugadors durant el cap de setmana passat. L’alegria per a quatre d’ells, Jallouz, Kopljar, Noddesbo i Syprzak, que es van classificar, i la decepció de Lazarov i els sis blaugranes que juguen amb Espanya, que no seran a la cita olímpica.

Els afortunats

Wael Jallouz, Marko Kopljar, Jesper Noddesbo i Kamil Syprzak tornen dilluns a Barcelona amb la classificació per als Jocs sota el braç.

Noddesbo i Kopljar van batallar en el mateix grup classificatori i Jallouz i Syprzak es van veure les cares al torneig jugat a Gdansk, amb resultat positiu per a Tunísia i Polònia.

La sort no acompanya

Tomás, Sarmiento, Entrerríos, Viran, Pérez de Vargas i Gurbindo van viure la cara amarga d’aquest Preolímpic. Un gol de Suècia, en els darrers instants del partit, va suposar un triomf espanyol per dos gols i en necessitaven guanyar de tres per ser a Rio.

Un cop molt dur que també va viure de manera similar Kiril Lazarov amb Macedònia. La selecció del lateral dret del Barça Lassa va ser tercer del seu grup i queda fora dels Jocs.

Els que ja hi eren

Dos jugadors del Barça d’handbol, en virtut dels títols assolits amb anterioritat, ja tenien la classificació olímpica assegurada. Cedric Sorhaindo, que amb França i com a Campiona del Món, ja tenia plaça assegurada.

L’altre blaugrana amb plaça a Rio era Danjel Saric, en virtut del campionat d’Àsia que havia aconseguit amb la selecció de Qatar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut