El TOP16 estableix un nou rècord de venda d’entrades al Palau

El TOP16 estableix un nou rècord de venda d’entrades al Palau

El partit contra el Zalgiris va establir el sostre d’entrades venudes al Palau amb 3045

Els partits que ha jugat aquesta temporada el FC Barcelona Lassa a l’Eurolliga han estat tot un èxit a nivell de vendes. Comparativament, les xifres són notablement superiors a les d’anteriors temporades i, a més, s’ha establer un rècord de venda d’entrades en un partit d’Eurolliga amb 3045 tiquets venuts el dia que l’equip es va enfrontar al Zalgiris al TOP16.

1360 entrades disponibles

El Club disposa sempre per cada partit d’un total de 1360 entrades que posa a la venda. Cal tenir present que aquestes xifres s’han vist notablement incrementades en aquest exercici 2015/16 ja que la gent ha alliberat moltes més localitats que en temporades anteriors.

L’activació del Seient Lliure és una eina clau per poder entendre aquesta millora a nivell numèric. L’exemple més aclaridor el trobem en el partit davant del Zalgiris Kaunas del Top16. En aquell enfrontament el Club va disposar de 3.121 entrades i se’n van vendre 3045, rècord absolut en un partit d’Eurolliga.

Alliberar amb temps

És important fer un bon ús del Seient Lliure, ja que quan més marge de temps té el Club, més entrades hi haurà a disposició dels aficionats que no son abonats i volen assistir al partit. Cal tenir en compte també que el Palau té uns 4800 abonats, per tant, l’alliberament dels seients dels abonats que no vulguin o no puguin assistir a un determinat partit és clau per tenir més localitats disponibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut