Tornada als entrenaments després dels compromisos internacionals

Tornada als entrenaments després dels compromisos internacionals

Marc Carmona ja ha pogut començar a preparar el matx de Lliga amb el gruix dels jugadors, a excepció dels brasilers, que no han arribat per problemes amb les connexions aèries

El FC Barcelona Lassa ha tornat als entrenaments després d’un dia de festa i el retorn dels jugadors internacionals que van participar amb les seves seleccions en un partit classificatori per al Mundial i un amistós.

Els internacionals espanyols que es van classificar per disputar el proper Mundial de Colòmbia després de vèncer per 5-1 a Eslovènia, han pogut participar en la sessió preparatòria de cara al partit de diumenge davant el Palma Futsal. Sedano, Aicardo, Lin i Lozano s’han entrenat sense problemes i s’han exercitat per mirar de guanyar un equip a qual aquesta temporada encara no han pogut derrotar.

Els brasilers, amb retard

Per la seva banda, Ferrao i Bateria, que van jugar un partit amistós contra Cuba, no han pogut participar amb la resta dels seus companys. Els jugadors han perdut la connexió que tenien a París i han hagut d’agafar un altre vol més tard que no els ha permès poder exercitar-se a les ordres de Marc Carmona.

Amb l’ajuda dels joves

Per completar l’entrenament, el tècnic català ha decidit incorporar els joves del Barça B Esteban, Ferran Plana i Juan Emilio, que han ajudat els ‘grans’ a realitzar una sessió per preparar l’enfrontament davant dels balears.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut