Més hoquei sala a les escoles de Barcelona

Més hoquei sala a les escoles de Barcelona

Les seccions amateurs del club s'han ofert a les escoles de la ciutat per a brindar la possibilitat de practicar diferents esports amb el FC Barcelona

La secció d’hoquei herba, en la seva modalitat d’hoquei sala, segueix el seu projecte d’expansió i en aquest final de curs 2015/16 està competint amb quatre equips a la Lliga Escolar de Barcelona. Aquesta competició és una bona oportunitat per als nens i nenes de les escoles, confiant que en un futur pròxim alguns d’ells puguin arribar a formar part del primer equip.

L’esforç dels nens i nenes i l’excel·lent sintonia amb la direcció i l'equip d'educadors ha permès que les seccions amateurs del club s'hagin ofert a les escoles de la ciutat per a brindar la possibilitat de practicar diferents esports amb el FC Barcelona. L'objectiu és oferir un esport diferent a les escoles de la ciutat i que, qui vulgui seguir vinculat, pugui incorporar- se a les escoles d’hoquei del club.  

Quan i qui hi juga?

Aquesta competició acostuma a disputar-se els dijous per la tarda a pràcticament tots els districtes de la ciutat de Barcelona, que ha potenciat l’hoquei herba i hoquei sala. En el cas del FC Barcelona, el Club té dos equips a l’Escola Nazaret, ubicada a Pedralbes, on gran part de les nenes practiquen aquest esport. Després de molts anys d’entrenament han acabat competint i compartint esport amb altres centres de la ciutat.

La segona escola que hi participa és la Gayarre, del barri de Sants, en què la gran rebuda a l’hoquei sala ha permès que, tot i les poques setmanes d’entrenament, es pugui començar a participar a la Lliga Escolar amb dos equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut