FC Barcelona Lassa – THW Kiel: Els porters

FC Barcelona Lassa – THW Kiel: Els porters

La porteria, un dels punts importants de l’enfrontament més decisiu de la temporada

Dos grans de l’handbol europeu es veuran cara a cara en una eliminatòria de quarts que dóna accés a la Final a Quatre de Colònia. Quatre homes vetllaran perquè els seus equips mantinguin la porteria amb els guarismes més reduïts possibles. Us els presentem

Joves i sobradament preparats

Niklas Landin i Gonzalo Pérez de Vargas són dos dels quatre porters que saltaran sobre la pista de l’Sparkassen Arena i el Palau Blaugrana per defensar les seves porteries. Joves, però amb experiència i qualitat.

Niklas Landin és danès de naixement, però ha desenvolupat part de la seva carrera a Alemanya. És la primera temporada que defensa la porteria del THW Kiel, provinent del Rhein Neckar Löwen. Landin és el porter de la selecció danesa .

Gonzalo Pérez de Vargas és un producte del planter blaugrana des que va arribar a Barcelona de Toledo, la seva localitat natal. Pérez de Vargas va créixer a les categories inferiors del Club, va debutar al primer equip i va desenvolupar el seu joc cedit a Granollers i Tolosa.

Ara Pérez de Vargas ja no és una promesa, sinó una realitat que s’ha consolidat a la porteria blaugrana i sota pals de la selecció espanyola.

La veterania és un grau

Danjel Saric viu la setena temporada sota els pals de la porteria blaugrana. Des de la seva arribada a Barcelona el de Doboj ha anat creixent i s’ha mostrat com un jugador clau en els èxits del Barça d’handbol.

Davant tindrà un altre home amb experiència com és el porter del THW Kiel Nikolas Katsigiannis. L’alemany de pare grec és un home amb un llarg recorregut i amb una llarga trajectòria a la Bundesliga. Ha defensat fins a 11 equips i ara viu la seva primera temporada a Kiel, en què vol portar el seu equip a la Final a Quatre de Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut