El Barça, guardonat amb el premi Alegría de Vivir

El Barça, guardonat amb el premi Alegría de Vivir

Carles Rexach i Josep Maria Fusté han estat els encarregats de recollir en nom del Club aquest premi impulsat per la cantant Lucrecia

El FC Barcelona ha estat un dels guanyadors de la IV edició dels premis Alegría de Vivir, que entrega cada any la cantant Lucrecia. Els exjugadors del Club Carles Rexach i Josep Maria Fusté han estat els encarregats de recollir aquest reconeixement en una gala celebrada aquest dimecres a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Rexach, en recollir el premi de mans de la periodista Cristina Cubero, ha agraït al jurat la menció i ha assegurat que el "FC Barcelona, a més de ser un Club amb grans jugadors, fa una gran tasca amb la gent jove, a La Masia. El Barça a més de formar jugadors, forma persones".

Els premis 'Alegría de Vivir' destaquen la bona feina i l'esperit positiu d'entitats i personalitats que transmeten l'"alegria de viure" a la societat. En la seva IV edició aquests guardons han donat suport a la tasca de la Fundació ESI (Esport Solidari Internacional), fundada pel Josep Maldonado, patró de la Fundació FC Barcelona, que ofereix ajuda als infants i joves més vulnerables d'arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut