El Juvenil B, a només un punt del líder (0-4)

El triomf dels homes de Quique Álvarez contra el Reus i la derrota de la Damm fa que l’equip blaugrana s’apropi a només un punt dels cervesers

La remuntada del Juvenil B en el tram decisiu de la Lliga Nacional continua creixent. Els nois dirigits per Quique Álvarez han de seguir sumant i esperar les ensopegades de la Damm per tenir opcions d’aconseguir el títol, i aquesta setmana ha estat així gràcies a la victòria blaugrana al camp del Reus Deportiu, cimentada en una gran segona part.

Els blaugranes van avançar-se ben d’hora al marcador gràcies a Juan Fernández, que va fer el 0 a 1 al minut 8. El Juvenil B va marxar al descans amb aquest marcador i va haver d’esperar a la segona part per sentenciar el matx contra els del Baix Camp. Després de la represa, Ramón Rodríguez va aconseguir eixamplar distàncies i, tot seguit, el conjunt roig-i-negre es va quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Pol Benito (minut 68). Els de Quique Álvarez ho van saber aprofitar i van sentenciar gràcies a les dianes d’Édgar Fernández i Oriol Rey.

D’aquesta manera, el Juvenil B s’apropa encara més a la Damm, que va perdre el seu partit contra la Unió Jàbac i Terrassa (2-3). Els blaugranes sumen 62 punts, només un per sota dels cervesers. La retallada de punts és considerable, ja que al final de la jornada 26 la diferència a la classificació era de dotze (61-49). Cinc jornades després, el pletòric estat de forma dels de Quique Álvarez fa pensar que el Juvenil B encara no ha dit l’última paraula quan resten només tres compromisos de Lliga Nacional.

El Juvenil A guanya a Cardedeu (0-3)

Els homes de Gabri Garcia, amb la temporada a la Divisió d’Honor finalitzada, van disputar el Partit del Centenari contra el Cardedeu i es van imposar als del Vallès Oriental per 0 a 3 gràcies als gols anotats per Fati, Pérez i Lee.