El Juvenil del CVB-Barça, Campió d’Espanya per segon any consecutiu

El Juvenil del CVB-Barça, Campió d’Espanya per segon any consecutiu

Un any més l'equip femení de voleibol del Barça queda campió d'Espanya

Ha estat llarg el recorregut i ple d'obstacles, però el conjunt dirigit per Jordi Català i Santi García ha tornat a brillar a la capital espanyola reclamant el títol per segon any consecutiu.

El camí de l’èxit

A la primera fase, l'equip català va aconseguir classificar-se tot i la derrota davant IBSA (Las Palmas de Gran Canaria) per 1 a 3.

La segona etapa tenia aires de final prematura davant el DSV CV SANT CUGAT (Catalunya), el qual es va aconseguir vèncer en el que va ser un disputat 3 a 2 que va donar el pas a semifinals contra el SANCHO REEBOK (Granada), el qual també es va guanyar per 3 a 1.

La satisfacció d'arribar a la final després del camí superat va permetre que l'equip blaugrana se sentís còmode a la pista i ens pogués obsequiar amb un espectacular 3 a 0 contra l'ANSWER ALCOBENDAS (Madrid) i renovés el títol de CAMPIONS D'ESPANYA 2016. Ana Grima (central del CVB Barça) va ser nomenada MVP del campionat.

L’infantil al campionat estatal

El cap de setmana passat el nostre Infantil A va obtenir la classificació al campionat d'Espanya de la categoria, que es disputarà a Sant Cugat al mes de maig.

A les semifinals de Catalunya es va trobar amb un gran rival, el CV Esplugues, i en un partit carregat de nerviosisme pel que representava el nostre equip va imposar el seu joc i personalitat per obtenir la victòria i la classificació per al Campionat d'Espanya 2016.

Si bé a la final no es va poder obtenir la victòria davant un digne rival com el DSV CV Sant Cugat, l'objectiu i l'oportunitat de tornar a jugar al màxim nivell estatal s'han aconseguit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut