Espanya sub-17 comença l’Europeu guanyant Holanda amb gols de Mboula i Abel Ruiz

Els cinc jugadors del Barça han sortit com a titulars i dos, Jordi Mboula i Abel Ruiz, han marcat els gols del triomf (0-2) d’Espanya en el primer partit del grup

El camí de la selecció espanyola sub-17 a l’Europeu de l’Azerbaidjan no ha pogut començar millor. Aquest divendres, en el primer partit del grup, Espanya s’ha imposat a Holanda (0-2) amb gols de Jordi Mboula i Abel Ruiz, jugadors del Juvenil B del FC Barcelona. El primer, en un contraatac al minut 16 de la primera part, i el segon, amb un xut potent al minut 51. Els altres tres representants blaugrana, Iñaki Peña, Chumi i Busquets, han completat els 90 minuts del partit al Dalga Arena Stadium. El grup més complicat del torneig, amb Holanda, Itàlia i Sèrbia, ja el lidera el conjunt de Santi Denia. El proper compromís serà dilluns a les 15 hores contra Sèrbia.