Els gladiadors de Marc Carmona

Els gladiadors de Marc Carmona

Fins a cinc jugadors blaugrana han jugat tots els partits de la Lliga aquesta temporada

Durant un any, les lesions són part de la feina dels esportistes i el fet que es puguin perdre algun entrenament i partit és quelcom que està a la planificació de tots els entrenadors. Aquesta temporada, però, Marc Carmona ha pogut comptar amb cinc jugadors durant els 30 partits de la LNFS.

Marc Tolrà, Dyego, Lin, Saad i Wilde són els jugadors del Barça Lassa que no s’han perdut cap dels partits de Lliga. Jesús Aicardo només s’ha perdut un enfrontament, mentre que Cristian ha estat disponible durant tota la Lliga regular, tot i no haver participat en tots els partits.

L’un a un dels gladiadors culers

Marc Tolrà:

En la seva primera temporada al FC Barcelona Lassa després de jugar dues temporades a Pamplona, Marc Tolrà ha demostrat que l’experiència adquirida en terres navarreses li ha donat el punt de confiança necessari per jugar sota les ordres de Marc Carmona i fer-ho d’una manera estable durant tot l’any. A més, ha marcat set gols i ha donat 11 assistències.

Dyego:

La temporada de Dyego ha estat senzillament espectacular. A més de no perdre’s cap partit de la LNFS ha estat el quart màxim golejador de l’equip i tercer assistent amb 11 passades de gol. Les seves 10 jornades consecutives marcant almenys un gol a la Lliga va ser una de les fites del brasiler.

Lin:

Lin és un dels jugadors veterans de la plantilla i aquesta temporada no s’ha perdut cap partit de Lliga. Ha marcat 10 gols en els 30 partits de Lliga i, a l’última jornada davant de l’Elx CF V Alberola, va anotar un hat-trick a la pista dels alacantins.

Saad:

Saad ha completat una gran temporada i la seva consistència ha estat clau durant tot l’any al Barça Lassa. L’ala és el cinquè màxim assistent de l’equip amb nou passades de gol i és el jugador que utilitza l’entrenador blaugrana quan els blaugranes juguen amb el porter-jugador.

Wilde:

L’últim jugador que ha completat tots els xocs de la Lliga regular de la LNFS és el brasiler Wilde. El veterà pivot ha estat el màxim golejador de l’equip amb 30 dianes i el tercer de tota la competició. A més, ha estat el màxim recuperador dels blaugranes i el màxim assistent de l’equip amb 18 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut